ΚΑΛΑΘΙ  

Κανένα προϊόν

0.00€ Αποστολή
0.00€ Φόρος
0.00€ Σύνολο

Οι τιμές είναι μετά φόρων

ΚΑΛΑΘΙ ΠΛΗΡΩΜΗ

Τρόποι πληρωμής


  • έναντι Αντικαταβολής – Μπορείτε να αγοράσετε βιβλία και να τα πληρώσετε με μετρητά τη στιγμή που θα τα παραλάβετε είτε από γραφείο των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) είτε από τον συνεργάτη της εταιρείας ταχυμεταφορών SPEEDEX. Για τις χρεώσεις μπορείτε να ενημερωθείτε στη σελίδα με τα έξοδα αποστολής των παραγγελιών.
  • με κατάθεση ή έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό - Υπάρχει η δυνατότητα να καταθέσετε το ποσό της αγορά σας στον τραπεζικό μας λογαριασμό στην ALPHA BANK. Ο αριθμός λογαριασμού θα εμφανιστεί πριν την ολοκλήρωση των αγορών σας και εφόσον έχετε επιλέξει αυτόν τον τρόπο πληρωμής. Η αποστολή της παραγγελίας σας θα γίνει μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσής σας.  Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει να αναγράφεται ο αριθμός της παραγγελίας σας.
    • Ο αριθμός λογαριασμού της εταιρείας μας στην ALPHA BANK είναι: 014 707 002320 001346 IBAN GR75 0140 7070 7070 0232 0001 346 BIC: CRBAGRAA - ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΛΕΞ. ΣΙΩΚΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
  • με Paypal - Για αγορά βιβλίων και πληρωμή μέσω της υπηρεσίας Paypal εάν δεν έχετε ήδη λογαριασμό μπορείτε εύκολα να εγγραφείτε στην υπηρεσία Paypal δωρεάν. Προσθέστε εκεί την πιστωτική σας κάρτα ή προσθέστε χρήματα στον Paypal λογαριασμό σας, με την εγγυημένη ασφάλεια και κρυπτογράφηση της Paypal. Μπορείτε να αγοράσετε βιβλία από το site των εκδόσεών μας με τον Paypal κωδικό σας.

 

Αγορές με αποστολή βιβλίων στο εξωτερικό γίνονται μόνο με Paypal ή κατόπιν επικοινωνίας για κατάθεση ή έμβασμα στο λογαριασμό μας στην ALPHA BANK.