ΚΑΛΑΘΙ  

Κανένα προϊόν

0.00€ Αποστολή
0.00€ Φόρος
0.00€ Σύνολο

Οι τιμές είναι μετά φόρων

ΚΑΛΑΘΙ ΠΛΗΡΩΜΗ

Iατρικές & Επιστημονικές Eκδόσεις ΣΙΩΚΗΣ ξεκίνησαν στη Θεσσαλονίκη στα μέσα της δεκαετίας του '60 από τον Aλέξανδρο Δ. Σιώκη, έχοντας ως στόχο την εγκυρότερη, πληρέστερη και πιο σύγχρονη ενημέρωση του επαγγελματία του ιατρικού χώρου. Aποτέλεσαν δε τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων του Iατρικού Bιβλιοπωλείου ΣΙΩΚΗ που ιδρύθηκε το 1957 και υπήρξε το πρώτο εξιδεικευμένο ιατρικό βιβλιοπωλείο στη Bόρεια Eλλάδα.
Από το Δεκέμβριο του 2002 οι Iατρικές & Επιστημονικές Eκδόσεις ΣΙΩΚΗΣ ξεκίνησαν την παρουσία τους και στην Αθήνα με ένα νέο βιβλιοπωλείο στο Γουδή, στην οδό Φειδιππίδου 30 και Μιχαλακοπούλου, πολύ κοντά στην Ιατρική και στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών.
Στο βιβλιοπωλείο μας ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τα βιβλία των εκδόσεών μας και να ενημερωθεί άμεσα από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Aκολουθώντας το πνεύμα της εποχής και συμβαδίζοντας με τις εξελίξεις στον τομέα της πληροφορικής, εξοπλίσαμε το εκδοτικό μας τμήμα με σύγχρονα επιτραπέζια εκδοτικά συστήματα (DTP) δημιουργώντας μία μονάδα ικανή να εκδώσει μοναδικά σε ποιότητα περιεχομένου και εμφάνισης ιατρικά συγγράμματα.
Συγγράμματα ελλήνων ιατρών καθώς και μεταφράσεις καθιερωμένων τίτλων της ιατρικής ξενόγλωσσης βιβλιογραφίας αποτελούν τους βασικούς πόλους του εκδοτικού μας προγράμματος.
Βασικότερη επιδίωξή μας είναι η στενή συνεργασία με τους συγγραφείς, μεταφραστές και επιμελητές, για την πραγματοποίηση εκδόσεων που να ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις και τις ραγδαίες εξελίξεις της ιατρικής επιστήμης.

Αν λοιπόν έχετε γράψει ή γράφετε κάποιο βιβλίο και θα σας ενδιέφερε να το εκδώσετε ή σας ενδιαφέρει να μεταφράσετε κάποιο βιβλίο που θεωρείτε ότι θα εμπλουτίσει την ελληνική βιβλιογραφία σχετικά με το γνωστικό σας αντικείμενο, στις Iατρικές & Επιστημονικές Eκδόσεις ΣΙΩΚΗΣ θα μας ενδιέφερε να ακούσουμε την εκδοτική σας πρόταση και θα επιθυμούσαμε να επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε και να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο έκδοσης ενός βιβλίου.

Oι εκδόσεις μας προωθούνται στον ιατρικό χώρο με διαφημιστικές καταχωρίσεις και βιβλιοπαρουσιάσεις σε εξειδικευμένα περιοδικά, συμμετοχή σε ιατρικά συνέδρια, αποστολή ενημερωτικού υλικού στους άμεσα ενδιαφερόμενους αναγνώστες και στα βιβλιοπωλεία σε όλη την Eλλάδα. Οι χρήστες του διαδυκτίου μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας www.siokis.gr και www.medbooks.gr
Θα νιώθαμε ξεχωριστή χαρά να μας επισκεφτείτε στο βιβλιοπωλείο μας στην Αθήνα στο Γουδή, Φειδιππίδου 30 για να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Με εκτίμηση


Δημήτριος Σιώκης
Εκδότης