ΚΑΛΑΘΙ  

Κανένα προϊόν

0.00€ Αποστολή
0.00€ Φόρος
0.00€ Σύνολο

Οι τιμές είναι μετά φόρων

ΚΑΛΑΘΙ ΠΛΗΡΩΜΗ

ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΗΠΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΟΛΗΦΟΡΩΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

 • Συγγραφέας
  ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΣΠΥΡΟΓΛΟΥ
  Ομότιμος Καθηγητής Παιδιατρικής
  Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας Α.Π.Θ.

  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΊΜΒΡΙΟΣ
  Διευθυντής-Χειρουργός
  Χειρουργική Κλινική Μεταμοσχεύσεων Α.Π.Θ.
 • Έτος έκδοσης
  Οκτώβριος 2011
 • Σελίδες
  1216 σελ., 770 έγχρ. εικ.
 • Μέγεθος
  21X29cm
 • ISBN
  978-960-7461-74-2

98 Είδη σε απόθεμα

τιμή internet 25.00€ 225.00€ Σε προσφορά

τιμή καταλόγου 225.00€

διαθέσιμο

Οι παθήσεις του ήπατος, μολονότι ανέκαθεν αποτελούσαν συχνό πρόβλημα, μόλις τις τελευταίες δεκαετίες βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, επομένως και της έρευνας, των παιδιάτρων, αποτελώντας πλέον υποειδικότητα της Παιδιατρικής.

Ο παιδίατρος, ως ο άμεσα υπεύθυνος για την αντιμετώπιση του παιδιού με ηπατολογικό πρόβλημα, θα πρέπει να γνωρίζει τόσο τα νοσήματα του ήπατος όσο και εκείνα που συνδέονται με οποιονδήποτε τρόπο με το ήπαρ, ώστε να είναι σε θέση να τα αντιμετωπίσει με επιτυχία. Θα πρέπει, επίσης, να γνωρίζει τις δυνατότητες που υπάρχουν από την πλευρά της χειρουργικής για την αντιμετώπιση ορισμένων παθήσεων του ήπατος, καθώς και τις χειρουργικές θεραπευτικές μεθόδους που ενδείκνυνται για τα νοσήματα αυτά.

Αποτελεί την πρώτη προσπάθεια παρουσίασης μίας ολοκληρωμένης απάντησης στα ερωτήματα που θέτει η σύγχρονη αναγκαιότητα για ενημέρωση στον ιδιαίτερα απαιτητικό χώρο της ηπατολογίας των παιδιών. Ελπίζουμε ότι το σύγγραμμα αυτό θα αποτελεί χρήσιμο βοήθημα όχι μόνο για τους ιατρούς με εστιασμένο ενδιαφέρον στην παιδιατρική ηπατολογία, αλλά και για τους ιατρούς των συναφών ειδικοτήτων που ασχολούνται με το παιδί και τον έφηβο.